Sex: Șapte semne care îţi arată că eşti pe punctul de a-ţi înşela iubitul


Infidelitatea este tot mai prezenta în viața cuplurilor din ziua de azi. Psihologii susțin că există unele semne care îți spun când ești pe cale să îți înșeli partenerul.

1. Ai reluat legătura cu un fost iubit

Dacă te întâlneşti pe stradă, fără să vrei, cu un fost iubit şi simţi că ţi se luminează ziua, încearcă să nu dai prea mare importanţă acestui lucru. Dacă începeţi să vorbiţi şi să vă amintiţi de momentele plăcute petrecute împreună, este posibil să îţi doreşti încă o noapte de amor cu el. Nu uita, fără foc nu iese fum, deci nu păstra legătura prea mult cu foştii iubiţi.

2. Ai o relaţie care nu merge bine

Acest lucru poate fi unul fatal, în urma căruia poţi căuta alinarea în braţele altui bărbat. Dacă în momentele în care relaţia ta nu merge bine ai un prieten foarte apropiat care este de sex opus, nu încerca să te apropii şi mai mult de el.

Un lucru mai bun ar fi să începi să comunici mai des cu iubitul tău şi să îi spui de ce eşti nemulţumită.

3. Nu spui nimănui că ai un iubit

În momentul în care încerci să ascunzi faptul că ai o relaţie, ar trebui să-ţi pui câteva semne de întrebare. Este clar că tu cauţi o aventură, dacă în momentul în care vorbeşti cu alt bărbat sau cu alţi bărbaţi le spui că eşti singură, dar de fapt ai un iubit.

Gândeşte-te că, pe cât de repede cum ţi-a luat minţile un alt bărbat, pe atât de repede îl poţi uita.

Continuarea pe eva.ro

Comentarii Facebook