Madonna, acuzată din nou de plagiat VIDEO



Madonna a fost dată în judecată de o companie de producţie muzicală sub acuzaţia că ar fi copiat fragmente dintr-o piesă din 1977, numită "Love Break", pentru hitul ei, "Vogue", scrie Mediafax.

Reprezentanţii companiei VMG din Delaware au depus, miercuri, o plângere în acest sens. În respectiva acţiune, compania de producţie pretinde că "porţiuni din 'Love Break' au fost copiate în 'Vogue' şi diferitele remixuri ale melodiei", informează E!Online.

Producătorul muzical Richard "Shep" Pettibone, care a fost iniţial angajat de VMG pentru a lucra la remixuri pentru "Love Break"şi apoi a lucrat la "Vogue", este citat în proces, fiind acuzat că a folosit intenţionat părţi din prima melodie, în "Vogue".

"Samplingul neautorizat (din 'Love Break', n.r.) a fost ascuns, în mod deliberat (de Madonna, n.r.). VMG a aflat acest lucru cu ajutorul tehnologiei din 2011", se menţionează în comunicatul casei de producţie.

Compania respectivă susţine că i-a prezentat casei de producţie a hitului Madonnei o citaţie, în iulie 2011 şi februarie 2012. Până la ora difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Madonnei nu au dat nicio replică.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".
 

Comentarii Facebook