Scuza INCREDIBILĂ a unei femei după ce a prins-o soțul cu alt bărbat în pat


Un vasluian a avut parte de șocul vieții când și-a găsit soția în pat cu primarul satului.

Ion Costin bănuia de ceva vreme că soția saMaricica (49 de ani) îl înșeală cu primarul comunei, Gheorghe Poede (75 de ani), iar la sfârşitul săptămânii trecute i-a prins în fapt.

Am suspectat eu ceva, aşa că duminică m-am dus acasă pe ascuns. Am văzut maşina Primăriei la poartă, aşa că mi-am dat seama imediat că e ceva necurat. M-am descălţat să nu fac zgomot şi am intrat tiptil în casă. I-am găsit în bucătărie, în fapt! Primarul, în fundul gol, şi soţia, la fel!”, povesteşte cu amărăciune vasluianul care a sperat până în ultima clipă să fie o neînţelegere, potrivit libertatea.ro.

Prinși în fapt, cei doi au fugit pe unde au apucat.

Primarul a fugit cu pantalonii în vine în maşină, iar soţia, goală, a luat-o la fugă prin porumbul din spatele casei. De atunci nu s-a mai întors acasă”, a mai spus Ion Costin.

Totuși, soția bărbatului susține că nu l-a înșelat pe soțul ei, ci că a fost violată.

Am spălat toată ziua covoare şi m-am udat, aşa că m-am dus în casă să mă spăl, să mă schimb. După aceea, m-am aşezat pe pat şi am adormit. Deodată m-am trezit cu primarul peste mine şi chiar atunci a apărut şi bărbatul meu”, se scuză Maricica.

Comentarii Facebook