Scandal la Unirea Alba Iulia: un antrenor este acuzat ca facea sex cu baietii din echipa


Nicolae Stelian, colaborator al clubului Unirea Alba Iulia, a fost retinut de procurori, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu tinerii pe care ii antrena.


"Intrucat invinuitul Nicolae Nicolae Stelian a lucrat, in perioada 2009-2010, in cadrul Clubului de fotbal Unirea Alba Iulia la una din sectiile de copii si juniori, ca si colaborator al unui antrenor, o mare parte din persoanele cu care acesta a intretinut relatiile sexuale, au fost recrutate din randul copiilor (baieti), pe care acesta ii antrena la clubul de fotbal, inculpatul uzand de calitatea pe care o avea si de influenta sa asupra minorilor", sustin procurorii DIICOT.

 

 

In calculatorul lui Nicolae Stelian, in varsta de 37 de ani, au fost gasite mai multe filme in care apara intertinand relatii sexuale cu baieti. Pana acum, procurorii au identificat trei dintre minorii cu care antrenorul a realizat materialele pronografice si a intretinut relarii sexuale. Cei trei au varste cuprinse intre 15 si 17 ani.

 

Nicolae Stelian a fost retinut pentru 24 de ore, iar maine va fi prezentat judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii Facebook