Sancțiuni grave după gafa uriașă de la Premiile Oscar. Vinovații nu vor mai lucra NICIODATĂ cu Academia de Film



Gafa istorică de la cea de-a 89-a Gală a Premiilor Oscar a dus la sancțiuni drastice, iar contabilii vinovați de incient nu vor mai colabora niciodată cu Academia de film. De asemenea, Cheryl Boone Isaacs a declarat că relaţiile companiei PriceWaterhouseCoopers (PWC) cu cei doi contabili sunt revizuite în acest moment.

Cei doi responsabili pentru gafa monumentală de duminică noapte sunt Brian Cullinan şi Martha Ruiz, potrivit Mediafax.

Compania PwC, care este responsabilă cu organizarea procedurii de votare pentru premiile Oscar de 83 de ani, şi-a asumat responsabilitatea pentru eroarea de la finalul Galei, care a uimit o lume întreagă şi va rămâne în istorie.

Unul dintre contabilii Academiei Americane de Film, Brian Cullinan, a dat greș în timpul procedurii de anunțare a premiului Oscar pentru cel mai bun film înmânând plicul greşit, astfel că filmul "La La Land" a fost declarat câştigător înainte ca "Moonlight" să fie desemnat adevăratul câştigător al premiului, au anunţat reprezentanţii firmei PricewaterhouseCoopers (PwC), luni seară.

"Cullinan a dat din greşeală plicul de rezervă pentru cea mai bună actriţă în rol principal în loc să îmnâneze plicul pentru cel mai bun film lui Beatty şi Dunaway", au declarat reprezentanţii PwC.

"Odată ce s-a petrecut această eroase, protocolurile pentru a corecta greşeala nu au fost duse la îndeplinire suficient de rapid de către dl. Cullinan sau de către partenerul său.", au mai spus aceștia.

Comentarii Facebook