Româncă sechestrată zece ani într-o pivniţă din Italia. A fost legată şi supusă la nenumărate abuzuri sexuale

 

O româncă a fost sechestrată zece ani într-o pivniţă din localitatea Lamezia, situată în sudul Italiei.

 

La Repubblica scrie că femeia, de 29 de ani, a ajuns în Italia în 2007 când avea doar 19 ani și s-a angajat la o familie ca îngrijitoare. După moartea bătrânei pe care o îngrijea, fiul acesteia a sechestrat-o pe tânăra femeie româncă, ţinând-o captivă într-o pivniţă. Femeia a fost legată de pat şi supusă la nenumărate abuzuri sexuale.

 

Femeia a născut doi copii, pe care agresorul i-a forţat să trăiască în aceleaşi condiţii inumane.

 

Potrivit autorităţilor italiene, femeia şi cei doi copii erau ţinuţi într-o pivniţă şi nu aveau acces la apă, curent sau servicii sanitare. Carabinierii au descoperit acest caz în timpul unui control rutier, agresorul fiind într-o maşină cu unul dintre copii. Starea copilului a atras atenţia poliţiştilor, care au cerut să vorbească cu mama acestuia. Ulterior, carabinierii au reuşit să o salveze pe tânăra femeie ţinută în sclavie, care era în stare de şoc după zece ani de tortură şi abuzuri sexuale.

 

În momentul salvării, româncă era legată de pat. Aceasta şi cei doi copii au fost plasaţi într-un cămin temporar, iar agresorul, care mai avea antecedente penale, a fost plasat în arest preventiv. Italianul a mai fost acuzat în trecut pentru violenţe şi abuzuri sexuale.

Comentarii Facebook