Religia secolului XXI, aplicația cu rugăciuni



Trăim în secolul vitezei și totul este într-o permanentă schimbare în jurul nostru, chiar și Biserica se adaptează la noile tehnologii folosite de mai tot poporul.

Mânăstirea Curtea de Argeș lansează joi o aplicație cu rugăciuni, destinată utilizatorilor de iPhone și iPad, care le oferă credincioșilor posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugăciunile, aplicaţia incluzând o colecţie numeroasă de rugăciuni şi acatiste, dar şi un planificator cu alarmă.

"Modul de trai modern este mai alert, avem mai multe responsabilităţi şi mai puţin timp liber, de aceea mulţi dintre noi mergem din ce în ce mai rar la biserică pentru a ne ruga. Credinţa noastră nu trebuie să pălească în absenţa unui cadru religios. Important este să ne îndreptăm gândurile către divinitate şi să ne rugăm, oriunde ne-am afla", arată într-un comunicat Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, adăugând că tehnologia ar putea fi de un real ajutor în acest sens.

Pe lângă numeroasele rugăciuni, acatiste și planificatorul cu alarmă, aplicația îți permite să aflii cele mai noi știri de la Arhiepiscopia Argeșului, dar va beneficia și de un set de fotografii și un ghid turistic al mânăstirii.


Aplicația va fi lansată joi, 11 octombrie, la ora 15:00.


Sursa: Mediafax

Comentarii Facebook