Duminica 23 Februarie

Reacția REVOLTĂTOARE a unui preot român. DIn cauza lui o femeie a fost îngropată în mijlocul unui câmp VIDEOO femeie dintr-o comună din Dolj a fost înmormântată în mijlocul unui câmp, rudele acesteia spunând că preotul nu le-a dat voie să o îngroape în cimitir pentru că a renunțat la religia ortodoxă

Femeia se pare că ar fi trecut la religia baptistă, fapt ce l-a nemulțumit pe preotul din sat, care nu i-ar fi permis să fie înmormântată în cimitirul ortodox, susțin apropiații femeii.

Jurnaliștii de la Digi 24 au încercat să afle și punctul de vedere al preotului, însă acesta le-a cerut să facă o donație către biserică pentru a vorbi, precizânt că ”în ziua de azi, totul se plătește”.

Dumneavoastră ne faceţi o donaţie, ca să puteţi să faceţi un reportaj foarte bun, cu care să avem rating şi să strângeţi bani. Altfel nu. Pentru că ştiţi cum e în ziua de azi, totul se plăteşte. (Noi voiam să vă întrebăm de ce nu aţi acceptat să fie îngropată în cimitirul ortodox?). Nu discutăm nimic. Dacă vreţi reportajul, v-am spus dorinţa”, le-a spus preotul reporterilor într-o conversație telefonică.


Comentarii Facebook