Primarul Mazare fuge de viscolul care a ingropat Constanta, tocmai la carnavalul de la Rio de Janeiro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a ramas inzapezit azi noapte pe drumul vechi de la Drajna, in timp ce se indrepta de la Bucuresti spre Constanta. El a pierdut astfel avionul spre Rio de Janeiro, unde urma sa plece pentru a participa la carnaval.

Mazare povesteste ca a plecat aseara din Bucuresti, dar a fost deviat de pe autostrada Sorelui pentru ca drumul a fost blocat de viscol. Politia l-a directionat pe primar spre Lehliu, pentru a ajunge la Constanta si a ramas inzapezit la Drajna, deoarece "erau multe masini mici, nu de teren, care au incurcat traficul. Am stat acolo 14 ore, noroc ca era cald ca am avut carburant. Am pierdut biletul de avion spre Rion de Janeiro, dar nu e problema pentru ca imi cumpar altul", a declarat primarul Radu Mazare, in direct la Realitatea TV.

Radu Mazare a mai spus ca pe toata durata cat a fost blocat in zapada a fost tinut la curent de viceprimarul din Constanta in legatura cu modul in care decurge deszapezirea in orasul pe care il conduce. "M-a tinut la curent cu tot ce se intampla, viceprimarul este cel care se ocupa de ani de zile de deszapezire. Eu voi pleca azi spre Brazila, nu pot ramane aici chiar daca e zapada si viscol pentru ca cei de la carnavalul de la Rio nu au cum sa mute data carnavalului si ca oricum am bilete platite", a spus senin Radu Mazare.

Judetul Constanta este blocat de viscol si zapada. 250 de persoane au fost blocate peste noapte in localitatea Lehliu si au fost cazare la internatul din localitate, dar si in casa primarului. De asemenea, zeci de trenuri care trebuie sa plece sau sa ajunga in Constanta au fost anulate din cauza zapezii.

 

Foto: EVZ

Comentarii Facebook