Adrian Minune, Puya sau Traian Ilea, propusi comunicatori in ministere - Galerie FOTO

Sentorul PSD, Adrian Tutuianu, l-a criticat astazi in plenul Parlamentului pe ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, pentru ca i-a numit consilieri pe Dan Bittman si Andrei Gheorghe. Tutuianu a spus ca in acest conditii si manelistul Adrian Minune, rapperul Puya, membrii trupei Parazitii sau Traian Ilea ar putea fi comunicatori in ministere..

Senatorul PSD si-a prezentat si argumentele: la Economie ar putea lucra Puya, care s-a consacrat cu piesa "E foame de bani baieti!", la Ministerul Sanatatii, Adrian Minune, cu a lui melodie "Au, inima mea!", pentru Ministerul de Interne, formatia Verdict, consacrati de versurile piesei "Vine politia!", la Ministerul Transporturilor, baietii de la Parazitii, cu cantecul "Drumuri fictive", si in postul de consilier al premierului ar trebui sa fie clujeanul Traian Ilea, cu hitul "Pusca si cureaua lata".

Tutuianu s-a aratat deranjat de "figura mereu plictisita si stilul flegmatic" al lui Andrei Gheorghe care are si o "imagine publica destul de sifonata", dar care este imaginea Ministerului Finantelor si care nu pare sa fie deranjat de faptul ca este contestat de multi oameni, chiar si din presa.

Comentarii Facebook