PSD pregătește nucleara după ce Iohannis i-a refuzat pe Olguța Vasilescu și Ilan Laufer

 

Președintele Klaus Iohannis a refuzat să îi accepte pe Olguța Vasilescu și pe Ilan Laufer ca miniștri, iar PSD pregătește lovitura.

 

Este inadmisibil. Are din ce în ce mai mult reacții din astea halucinante. Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului României, ci de sabotarea continuă a intereselor României. Să refuzi doi miniștri…adică, pe ce considerente?”, a declarat Codrin Ștefănescu, care a precizat că Iohannis trebuie să respecte Constituția.

 

Se pot face multe lucruri, putem inversa să propunem pe Olguța la Dezvoltare și Ilan la Transporturi și să nu poată refuza. În orice caz suntem șocați. Olguța Vasilescu e unul dintre cei mai buni manageri pe care i-am avut. Nu sunt schimbătoare vremurile și oamenii de partid sunt oameni competenți. În funcție de ce ne-am propus trebuie să apăsăm un pic pe accelerație, pentru că în ultima perioadă am tot fost șicanați de dl Iohannis, de grupurile #rezist și de rezoluția în PE și de grupurile în Parlamentul European”, a declarat Ștefănescu, într-o intervenție telefonică la Antena 3, potrivit Mediafax.

 

Președintele are dreptul să refuze o singură dată propunerile pentru funcțiile de miniștri.

Comentarii Facebook