Primarul bataus! Traieste in Romania si isi bate angajatii fara sa pateasca ceva- VIDEO

Primarul de Odobesti este acuzat de angajati ca...ii bate. Una dintre victime, casierul primariei, si-a cumparat o camera video in miniatura si a reusit sa filmeze una dintre batai. Primarul PD-L-ist este acuzat si de alti angajati ca i-a batut.

 

Ionel Galateanu este membru PD-L si primar al Odobestiului din 2005. Zvonurile cum ca si-ar bate angajatii circulau mai demult, dar nimeni nu avea curaj sa faca ceva. Pana de curand cand casierul pimariei, Gheorghita Cristea a hotarat sa nu mai stea cu mainile in san.

 

Caseirul spune ca deja de cativa ani primarul ii tot cerea bani din casa si nu ii dea inapoi. De cate ori ii cerea banii, primarul Ionel Galateanu il ameninta ca il da afara. Asa s-a si intamplat. Dupa un proces, casierul a fost reangajat, dar au inceput sicanele si chiar bataile. Cand nu a mai suportat Gheorghita Cristea si-a luat o camera in miniatura si a filmat una dintre batai.

 

Acuzatiile la adresa primarului nu se opesc, insa, aici. Secretara lui spune ca a lovit-o in cap pana i l-a spart, si a necesitat 17 zile de ingrijiri medicale.

 

VIDEO: Antena3

Comentarii Facebook