Primaria l-a facut ciumpalac pe un barbat, intr-un raspuns oficial FOTO


Un barbat a primit un raspuns absolut halucinant de la Primaria Ploiesti, raspuns cu formula de adresare "catre ciumpalacul Dumitrescu Calin Stefan".

Barbatul a luat parte la protestele impotriva puterii din luna ianuarie si a trimis o solicitare Primariei Ploiesti prin care a oropus ca zona "km 0" a orasului sa fie decretata zona libera. 

Pe plicul in care se afla raspunsul municipalitatii era trecut ca si destinatar "ciumpalacul D-trescu Calin", iar hartia oficiala avea ca formula de adresare "catre ciumpalacul Dumitrescu Calin Stefan".

"In data de 26 ianuarie m-am adresat domnului primar al municipiului Ploiesti. Am scris: 'ciumpalacul Dumitrescu Calin Stefan, CNP, adresa... solicit'.  Astazi am primit din partea Primariei raspuns la solicitarea mea, raspuns adresat ciumpalacului Dumitrescu. Cei de la conducere ne-au facut ciumpalaci si viermi. Respectul a venit astazi. Acum ma pot numi oficial Ciumpalacul Dumitrescu. Cand am primit scrisoarea am ramas famas fara cuvinte", a afirmat Ciumpalacul in direct la Romania TV

Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, a declarat ca scrisoarea respectiva este "o eroare", iar angajatii primariei ii vor cere scuze barbatului.

 

 

Foto: iploiesti.ro

Comentarii Facebook