Prigoana senior se roaga de politie sa ii anuleze carnetul juniorului Honorius, prins din nou cu viteza la volan


Silviu Prigoana se roaga de politie sa ii lase fiul fara permis de conducere pentru ca este un pericol pe strazi. "Honorius ori a lipsit de la ore cand a facut scoala de soferi, ori l-a avut instructor pe Stevie Wonder".

Dupa ce a aflat ca Honorius a fost prins iarasi de politie cu viteza, Prigoana senior a pus mana pe telefon si l-a sunat pe comisarul sef Christian Ciocan si i-a cerut sa nu il ierte "junior" si sa ii suspende permisul.

"L-am sunat imediat pe domnul Ciocan, ca sa-i anuleze permisul. Ori a lipsit de la ore cand a facut scoala de soferi ori l-a avut instructor pe Steve Wonder. Poate asa o sa ii intre in cap care este viteza legala. O sa ma zbat in parlament sa se modifice legea. Cei care sunt prinsi cu viteza mare sa mai faca o data scoala. Cum sa circuli cu peste 30 la ora? Da, inteleg, depasesti viteza cu 15, cu 18 kilometri la ora, dar 30 e enorm. La o masina de doua tone, daca iti sare cineva in fata, cat iti mai tin franele?", a declarat Prigoana, citat de ziarul Gandul.

Prigoana si-a continuat tirada si a spus ca daca era in masina cu Honoriul ii rupea picioarele. "Daca eram cu el, ii rupeam picioarele. Asta e nesimtire. Am inteles ca data trecuta nu era atent, ca mergea cu spatele, ca mergea cu ochii inchisi, a fost altceva. Acum i-au dat doar amenda dar legea trebuie modificata si o sa ma lupt ca sa reusesc acest lucru", a mai spus Prigoana senior.

Comisarul sef Christian Ciocan a recunoscut dialogul si a declarat ca nu prea are ce sa faca in acest caz. "I-am explicat ca depasirea vitezei nu a avut loc in aria de competenta a Politiei Capitalei si ca oricum, permisul se ridica pentru depasirea cu peste 50 de kilometri la ora a vitezei legale", a spus Ciocan.

Honorius Prigoana a fost prins cu ajutorul noilor radare Stealth pe DN1, pe raza localitatii Romanesti, in timp ce rula cu 115 km/h, cu 45 de km/h mai mult decat viteza legala. "Juniorul" a primit trei puncte de penalizare si a fost amendat.

In urma cu doi ani, Honorius a fost prins in Bucuresti conducand la bordul unui Lamborghini in timp ce avea permisul suspendat.

Comentarii Facebook