Miercuri 24 Aprilie

Premiile COPAC pentru jurnalism de sănătate

 

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) premiază jurnalismul de sănătate. 

 

COPAC anunță prelungirea înscrierilor pentru Premiile COPAC până la data de 15 august 2018. Jurnaliștii pot propune un proiect la una dintre următoarele categorii de premii:

 

Proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact

Liderul ONG

Medicul implicat

Asistentul medical implicat

Cel mai bun comunicator medic în relația cu pacienții

Jurnalism de sănătate

Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital

Cea mai bună campanie din sănătate

Inovația în sprijinul pacienților

 

Propunerea se poate face prin trimiterea unui email la  premii@copac.ro cu prezentarea proiectelor sau CV-urile candidaților, după caz.

 

Toate proiectele înscrise trebuie să fi fost derulate în anul 2017.

 

Juriul, format din personalități din lumea medicală, va face o selecție în urma propunerilor primite și va nominaliza la fiecare categorie. Ulterior, juriul va alege câștigătorii la fiecare categorie în parte.

 

În paralel, va exista un premiu al publicului la fiecare categorie, stabilit în urma votului online. Se va putea vota online pe site-ul premii2018.copac.ro, începând cu o dată ce va fi anunţată.

 

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România și-a asumat prin acest eveniment rolul, deloc ușor, de a scoate în lumina reflectoarelor oameni și organizații care susțin prin eforturile lor sistemul de sănătate. Dorim să fim puntea de comunicare dintre oamenii minunați pe care i-am descoperit și cu care colaborăm deja și cu cei ce urmează să primească o recunoaștere morală ți împreună să coagulăm tot ce înseamnă oameni și organizații din zona de sănătate. Doar împreună putem fi puternici și putem schimba lucrurile!

 

Evenimentul în cadrul căruia se vor acorda premiile va avea loc pe 24 septembrie 2018.

Comentarii Facebook