Luni 13 Iulie

Pozele lui Basescu de la Rosia Montana sunt din alta parte! Minte Basescu?


Presedintele Traian Basescu a prezentat o serie de fotografii pe care le-ar fi realizat chiar el la Rosia Montana, dar care s-ar parea ca provin din alta zona, la 10 kilometri distanta.

Matematicianul Dan Selaru, colaborator al site-ului Hotnews, a demonstrat pe blogul sau ca fotografiile nu sunt de la Rosia Montana, ci de la Rosia Poieni, situata la 10 kilometri distanta.

"Rosia Montana nu arata inca asa. Este o privire in viitor. Lacul cu cianuri de 600 de hectare o sa fie al 5-lea lac de munte ca suprafata din Romania. Oricum o sa putem, in frunte cu presedintele, sa bem apa din el", a scris Dan Selaru.

Presedintele a vorbit in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Paro TV despre proiectul de la Rosia Montana si a prezentat cateva fotografii, pe care a precizat ca le-a realizat el si care prezinta situatia actuala din zona.

"Din punct de vedere al partii de mediu, exageram in momentul de fata si dupa emisiune va voi pune la dispozitie cateva poze pe care le-am facut eu ca amator cand am fost acolo, din elicopter. Daca dvs. reusiti sa le aratati la televizor, oamenii vor intelege de ce nu sunt credibili toti cei care spun ca exploatarea de la Rosia Montana va genera poluare. Romanii ar trebui sa stie ce este acum acolo", a spus seful statului.

 

Vezi si...

Vezi ce fotografii a facut Traian Basescu la Rosia Montana FOTO

Comentarii Facebook