Sambata 3 Decembrie

Poliția Română pierde ”stele” pe Facebook: Cei care urâţi Poliţia să apelaţi la altcineva când aveţi probleme

 

Pagina de Facebook a Poliției Române a fost depunctată după ce foarte mulți români au punctat cu o stea activitatea polițiștilor, în urma scandalului cu numărul ”M...PSD”.

 

Poliţiştii au început să îşi acorde singuri cinci stele, încercând să recupereze pierderile. Mai mult decât atat, iritat de reacţiile negative, purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le sugerează oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie, atunci când au o problemă.

 

Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, este mesajul care însoţeşte cele cinci stele pe care purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le acordă paginii de Facebook a Poliţiei Române conform DIGI 24. 

 

Şi Valentin Rîciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a acordat cinci stele paginii de Facebook, pentru că, susţine el ”este o instituţie care merită respect”.

 

Marian Godină a făcut public un mesaj prin care agenţii ar fi sfătuiţi de la centru să acorde cinci stele paginii de Facebook a Poliţiei şi cataloghează mesajul ca fiind ”penibil”.

 

Şi fostul comisar de crimă organizată, Traian Berbeceanu critică demersul poliţiştilor şi le transmite pe pagina sa de socializare că merită... doar două margarete.

 

Peste 20.000 de recenzii negative a primit Poliţia Română pe Facebook, după ce agenţii de la Rutieră i-au reţinut permisul şoferului cu numerele anti-PSD.

Comentarii Facebook