Duminica 2 Octombrie

Poliția cerșește ratinguri de 5 stele pentru pagina de Facebook ”Poliția Română”

 

Pagina de Facebook a Poliției Române a primit peste 30.000 de evaluări de 1 stea, iar ratingul paginii a scăzut la 1.2.

 

Administratorii se dau peste cap pentru a crește ratingul și au ajuns să dea mesaje pe grupuri private de WhatsApp ale polițiștilor, în care le cer acestora să intre pe pagină și să acorde evaluări de 5 stele, a dezvăluit Traian Berbeceanu, fostul șef al biroului de combatere a crimei organizate Alba Iulia. El a postat o imagine cu un mesaj prin care se cere un review de cinci stele, el ironizând solicitarea: ”Șefu, nu vă suparați, dar alea 5 stele reprezintă gradu' sau clasificarea? L.E. După ieșirea de astăzi pot să vă dau maxim doo margarete...ca-colegi...”.

 

Poliţiştii au început să îşi acorde singuri cinci stele, încercând să recupereze pierderile. Mai mult decât atat, iritat de reacţiile negative, purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le sugerează oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie, atunci când au o problemă.

 

Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, este mesajul care însoţeşte cele cinci stele pe care purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le acordă paginii de Facebook a Poliţiei Române conform DIGI 24. 

 

Şi Valentin Rîciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a acordat cinci stele paginii de Facebook, pentru că, susţine el ”este o instituţie care merită respect”.

Comentarii Facebook