PDL si-a ales reprezentantii in Guvern prin vot secret

Colegiul Director al PDL a votat numele ministrilor democrat-liberali din viitorul Guvern. Printre acestia se numara Elena Udrea, Adriean Videanu, Vasile Blaga sau Radu Berceanu.

Potrivit votului acordat de membrii Colegiului Director, Vasile Blaga este nominalizat pentru Ministerul Administratiei si Internelor, Adriean Videanu pentru Ministerul Economiei, iar Radu Berceanu ar urma sa conduca in continuare destinele Transporturilor.


Lista continua cu Elena Udrea, nominalizata pentru Turism, Gabriel Sandu la Comunicatii, Catalin Croitoru la Ministerul Educatiei, Orest Onofrei pentru Ministerul Agriculturii si Mihai Seitan la Ministerul Muncii.

 

Din noul Guvern condus de Emil Boc vor mai face parte si trei ministri ai UDMR: Cseke Attila la Sanatate, Kelemen Hunor la Cultura si Borbely Laszlo la Mediu. De asemenea, UDMR-ului ii apartine si postul de vicepremier, care va fi ocupat de Marko Bela.

 

La Finante ar urma sa fie numit independentul Sebastian Vladescu, la Externe Bogdan Aurescu, Catalin Predoiu urmeaza sa preia Ministerul Justitiei, iar Gabriel Oprea pe cel al Apararii.

 

 

Comentarii Facebook