Oana Zăvoranu o atacă dur pe soţia lui Pepe: Îmi este milă de Raluca


După ce a aflat că Raluca, soţia lui Pepe, l-a felicitat pe acesta că a obţinut camera de serviciu, Oana a luat foc şi l-a atacat pe Pepe: "Îţi este ruşine să o arăţi lumii, să o pui să scoată 10 cuvinte!"

Raluca e a cincea roată de la căruţă. Eu i-am dat cămăruţa lui Pepe, nu ei. Îmi este milă de Raluca, pentru că este crunt să te culci lângă un bărbat pe care l-ai luat prin tertipuri. Acum bine, nu toţi avem un IQ ridicat şi, dacă afară ninge, vedem soare", a spus Zăvo, miercuri, la Acasă TV.

Îţi este ruşine să o pui să scoată 10 cuvinte. De ce nu o arăţi lumii dacă este dragostea vieţii tale, dacă eşti fericit, dacă o iubeşti?”, l-a întrebat Oana.

Raluca nu e persoană publică! Nu toată lumea e Oana sau Mărioara Zăvoranu. E cazul să ies din această emisiune", i-a replicat Pepe.

Oana Zăvoranu şi Pepe s-au întâlnit marţi seara, pentru prima dată de la divorţ. Aceştia au dorit să îngroape securea războiului şi să rezolve problema camerei de serviciu din vecinătatea casei cântăreţului, pe care bruneta nu voia să i-o cedeze.

Cei doi au divorţat în iunie 2011, după 5 ani de căsnicie şi 7 de relație, principalul motiv fiind infidelitatea brunetei.

Comentarii Facebook