O studenta a adunat 26 de mii de euro pentru un om al strazii

 

O studenta la arte a reușit să adune 26 de mii de euro pentru un om al strazii, care i-a oferit i-a dat cu câteva zile înainte bani de taxi. 

 

Dominique Harrison-Bentzen, studiaza la Univeristy of Central Lancashire, și a rămas zilele trecute fără bani, după ce și-a pierdut cardul. Un om al străzii, cunoscut sub numele de Robbie, și i-a oferit bani, scrie Hotnews.ro. 

 

Gestul a impresionat-o pe tânără, care a demarat o campanie și l-a ajutat pe cel care a fost bun cu ea să îsi cumpere un apartament. ”Mi-am dat seama ca nu mai aveam bani si un om fara adapost s-a apropiat de mine si mi-a dat ultimele sale 3 lire. El a insistat sa ii iau ca sa pot plati un taxi pentru a ajunge acasa in siguranta”, a explicat studenta. 

 

Am fost impresionata de un astfel de gest de la un barbat care se confrunta cu ignoranta in fiecare zi asa ca mi-am stabilit o misiune sa il gasesc. Cu cat vorbeam mai mult de el, cu atat aflam mai multe lucruri bune despre el. Am aflat ca inapoia portofele neatinse pietonilor. Statea pe strazi de 7 luni de zile si nu fusese vina lui. Nu isi poate gasi de munca pentru ca nu are o adresa. Asa am decis sa ii schimb viata lui Robbie si sa il ajut, asa cum el i-a ajutat pe multi altii”, a spus Dominique.

Comentarii Facebook