Sambata 31 Octombrie

O compania a cumpărat un ORAȘ întreg, pentru a construi un ”paradis” al consumatorilor de marijuanaUnul dintre marii producători de canabis din SUA a descoperit o oportunitate bună de a produce bani, achiziționând un oraș întreg pentru a-l transforma într-o oază pentru iubitorii marijuanei, după ce statul California a legalizat consumul acesteia.

O cunoscută companie americană cumpără un oraş fantomă şi-l transformă într-o oază pentru iubitorii canabisului. Nipton este un oraş izolat, situat în partea de nord a uriaşului parc naţional Mojave, cu 100 de km de deşert între el şi Las Vegas, cea mai apropiată metropolă. Are 20 de locuitori permanenţi, şi singurele business-uri sunt un magazin general, un hotel şi o cafenea, scrie Washington Post, citat de Mediafax.

Orășelul fost scos la vânzare anul trecut, la un preţ de pornire de 5 milioane de dolari, iar săptămâna trecută proprietara Roxanne Lang a găsit un cumpărător: American Green Inc., una dintre cele mai mari companii care fabrică produse din canabis.

Compania plănuieşte să transforme Nipton într-o oază în deşert pentru iubitorii de marijuana, cu outleturi, facilităţi de a cultiva şi chiar băi cu minerale şi canabis.

American Green spune că acest loc va fi "o destinaţie prietenoasă dedicată şi un hub pentru producerea produselor pe baza de cannabis".

.

Comentarii Facebook