O compania a cumpărat un ORAȘ întreg, pentru a construi un ”paradis” al consumatorilor de marijuana



Unul dintre marii producători de canabis din SUA a descoperit o oportunitate bună de a produce bani, achiziționând un oraș întreg pentru a-l transforma într-o oază pentru iubitorii marijuanei, după ce statul California a legalizat consumul acesteia.

O cunoscută companie americană cumpără un oraş fantomă şi-l transformă într-o oază pentru iubitorii canabisului. Nipton este un oraş izolat, situat în partea de nord a uriaşului parc naţional Mojave, cu 100 de km de deşert între el şi Las Vegas, cea mai apropiată metropolă. Are 20 de locuitori permanenţi, şi singurele business-uri sunt un magazin general, un hotel şi o cafenea, scrie Washington Post, citat de Mediafax.

Orășelul fost scos la vânzare anul trecut, la un preţ de pornire de 5 milioane de dolari, iar săptămâna trecută proprietara Roxanne Lang a găsit un cumpărător: American Green Inc., una dintre cele mai mari companii care fabrică produse din canabis.

Compania plănuieşte să transforme Nipton într-o oază în deşert pentru iubitorii de marijuana, cu outleturi, facilităţi de a cultiva şi chiar băi cu minerale şi canabis.

American Green spune că acest loc va fi "o destinaţie prietenoasă dedicată şi un hub pentru producerea produselor pe baza de cannabis".

Comentarii Facebook