Nikon a lansat un nou DSLR entry-level, D3200 VIDEO


Noul model entry-level Nikon D3200 a fost lansat joi, 19 aprilie. Acesta este un DSLR potrivit pentru cei care se afla la inceputul drumului in arta fotografica.

Noul aparat ofera modul GHID care prezinta pas cu pas procesul de fotografiere cu instructiuni clare si imagini de exemplificare, astfel incat aparatul devine el insusi un adevarat profesor de fotografie pentru utilizatori. Cu toate acestea, D3200 nu face rabat cand vine vorba de dotari: senzor de 24,2 MP, focalizare in 11 puncte, sensibilitate ISO cuprinsa in intervalul 100-6400 (ce poate urca pana in 12800), microfon integrat precum si o intrare separata, filmare Full HD la 30 fps si nu in ultimul rand optiunea fotografierii in rafala cu 4 cadre pe secunda, scrie playtech.ro.

In plus, Nikon D3200 este la zi cu cele mai noi tehnologii, dispunand de posibilitatea de conectare si control direct de pe telefoanele mobile sau tablete cu ajutorul unui transmitator optional, WU-1a. Acesta permite inclusiv descarcarea fotografiilor pe dispozitivele mobile fara a avea nevoie de o retea wireless.

Tot joi cei de la Nikon au lansat si un nou obiectiv in format FX, AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G. Acesta vine in intampinarea celor care doresc sa surprinda imagini cu unghi larg si sa utilizeze la capacitatea sa maxima un aparat foto D-SLR cu rezolutie inalta. Distanta focala de 28 mm este ideala pentru a fotografia in spatii inchise, pentru peisaje sau pentru  fotografia de strada. Diafragma f/1.8 asigura cadre clare in conditii de luminozitate redusa si un echilibru intre claritate si bokeh.

Ambele noutati Nikon, atat D3200 cat si AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G, vor fi disponibile in magazinele din Romania incepand cu luna mai a acestui an.

Comentarii Facebook