Barbatii, atrasi de femeile satene, cu buze generoase si brate lungi

 

Potrivit psihologilor de la Universitatea din Rochester femeile imbracate in rosu, cele care au buze generoasa si sunt brunete sau satene au cele mai multe sanse de a atrage privirile celor se sex opus.

Femeile sexy se imbraca in rosu

Potrivit psihologilor de la Universitatea din Rochester femeile imbracate in rosu nu doar capteaza atentia barbatilor, ci le si starnesc sentimentele amoroase, desi ei nu sunt constienti de acest efect, scrie sfatulparintilor.ro

Femeile fara umor sunt mai sexy in mintea unor barbati

Pentru barbati femeile foarte amuzante nu sunt deloc atragatoare. Mai mult decat atat femeile cu un simt al umorului dezvoltat chiar ii intimideaza pe barbati.
 
Femeile sexy au buze generoase

Universitatea din Manchester a publicat un studiu care a concluzionat faptul ca buzele generoase sau rujate sunt cele mai atragatoare pentru barbati.
 
Brunetele sau satenele sunt mai sexy decat blondele

Contrar credintelor traditionale, barbatii sunt prefera brunetele si satenele in defavoarea blondelor. Aceasta este concluzia surprinzatoare la care a ajuns un site de socializare dupa ce s-au chestionat o multime de barbati.
 
Pentru unii barbati, femeile sexy au bratele lungi

Cercetatorii de la Universitatea New South Wales din Sydney au descoperit ca femeile care au bratele lungi sunt chiar mai atractive decat cele care au picioare lungi.

Comentarii Facebook