Mirosurile care le înnebunesc pe femei şi fac bărbaţii mai atrăgători


O echipă de cercetători britanici a demonstrat că o anumită aromă sau miros pot face un bărbat să fie mai atrăgator şi mai interesant pentru femei.

Cercetătorii au efectuat un studiu pe un eşantion care a cuprins mai multe femei cu vârste cuprinse între 18 şi 57 de ani, iar participantele au fost nevoite să privească mai multe fotografii cu bărbaţi diferiţi, fiecare dţnd o notă pentru atractivitate şi simţul umorului celui evaluat, notează Female First, potrivit bzi.ro. În tot acest timp era monitorizată activitatea inimii cu ajutorul unui aparat EKG. În timp ce femeile priveau pozele cu bărbaţi, prin faţa lor erau trecute mai multe arome şi mirosuri.

Studiul a demonstrat că mirosurile diverse acţionează în moduri diferite asupra reprezentantelor sexului feminin. Ca exemplu, mirosul de aftershave, cafea sau cel de cearşafuri curate, au sporit bătăile inimii, făcănd femeile să dea note mai mari bărbaţilor evaluaţi în acel moment.

Cercetătorii au fost unanimi în a da sfaturi bărbaţilor: data viitoare, când veţi dori să impresionaţi o femeie, nu uitaţi să utilizaţi aftershave-ul, bineînţeles după ce nu aţi uitat să daţi cu aparatul de ras pe faţă, şi, neaparat, petreceţi-vă timpul în faţa unei cafele fierbinţi şi aromate. Cearşafurile curate urmează după.

Comentarii Facebook