Mircea Lucescu are contuzie pulmonara la lobul inferior drept


Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) au anuntat ca Mircea Lucescu a suferit o contuzie pulmonara la lobul inferior drept, are 7 coaste fracturate si sange in cavitatea pleurala, in urma accidentului de vineri, din Bucuresti.

Managerul SUUB, Catalin Carstoiu, a declarat ca pacientul nu poate fi transportat, tinand cont de starea in care se afla.

"Dupa investigatia de la ora 19.00, medicii au stabilit ca pacientul are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax (n.red. sange in cavitatea pleurala) si contuzie pulmonara la nivelul lobului inferior drept. Nu se pune problema unui transfer catre un alt spital, pentru ca un astfel de diagnostic este foarte periculos", a declarat managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Catalin Carstoiu, vineri seara.

Potrivit Mediafax, acesta a mai adaugat ca transferul poate fi facut numai pe riscul pacientului.

 

Imagini cu accidentul lui Mircea Lucescu! Antrenorul este scos din masina pe targa VIDEO

 

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, 6 ianuarie, intr-un accident pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Politistii au precizat ca autoturismul condus de Mircea Lucescu s-a lovit de un tramvai, dupa ce a virat la stanga, fiind proiectat intr-un alt autoturism.

Antrenorul roman s-a ales cu dosar penal in urma acestui accident, pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii Facebook