Milionarul costumat în cerșetor! Cei care au fost generoși cu el au fost răsplătiți cu bani

 

De Crăciun, un milionar din statul american Iowa s-a costumat în cerșetor și i-a răsplătit cu dărnicie pe cei care au fost generoși cu el.

 

În 24 decembrie 2013, Jonny Wright a îmbrăcat un set de haine murdare și rupte, a ieșit în stradă cu o pancartă pe care a scris că are nevoie de ajutor.

 

Circa 50 de oameni l-au ajutat cu bani, iar el i-a recompensat cu câte un plic în care erau bancnote de 100 sau de 10 de dolari și o scrisoare de multumire.

 

 

Craciun Fericit si multumesc pentru donatia facuta. Locuiesc in Des Moines, insa nu sunt persoana fara adapost sau somer. Sunt aici pentru a-i rasplati pe cei care obisnuiesc sa daruiasca. Multumesc mult! Va rog sa luati acesti bani si sa ii cheltuiti, donati sau sa faceti ce va spune inima. Toti banii pe care i-am primit astazi vor fi donati fundatiei "Misiunea Bethel" din Des Moines. La fiecare dolar primit, o sa mai adaug eu unul. Bucurati-va de aceasta zi frumoasa si va multumesc”, a scris Jonny Wright pe biletul din scrisori.

 

Rob Taylor este unul dintre cei care i-au dat bani cerșetorului și a primit un astfel de plic. ”M-a dat pe spate, iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi sun sotia sa ii povestesc si ei ce mi s-a intamplat. E cel mai frumos lucru pe care l-am vazut”, a declarat Rob Taylor.

Comentarii Facebook