Mihai Neșu susține că votează la referendum pentru a nu atrage mânia lui Dumnezeu

 

Mihai Nesu, fostul fotbalist al Stelei, a spus că susține referendumul pentru familie, argumentând că altfel riscăm să fim pedepsiți de Dumnezeu.

 

Fostul fotbalist a făcut o afirmație incredibilă, înaintea referendumului pentru familie: ”În Grecia, s-a aprobat căsătoria persoanelor de acelaşi gen şi după puţin timp a picat la ei un incendiu imens”.

 

Omul e singura fiinţă de pe pământ care, prin ceea ce face, riscă să-şi producă singur dispariţia. Deşi e singura fiinţă capabilă să judece. Au fost strânse semnături de la trei milioane de români pentru referendum, e o şansă mare să rămânem pe drumul cel bun. Dacă nu se revizuieşte legea asta şi rămâne aşa vagă, o să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul, cu maşina de spălat, cu alte alea şi alţi ăia. Doamne fereşte!

 

E lăsat de Dumnezeu ca un bărbat să se căsătorească cu o femeie. Altfel, apar repercusiuni şi se alege praful. Şi de noi, şi de ei, fiindcă noi, oamenii, suntem legaţi unii de alţii. Dragostea lăsată de Dumnezeu nu e cea a celor ce susţin promovarea homosexualităţii, a schimbărilor de gen. Sau să-ţi fie luat copilul de acasă, cum s-a întâmplat în Canada, fiindcă fiind băiat i-ai spus că e băiat şi nu l-ai lăsat să aleagă el ce este. Nişte enormităţi.

 

În Evanghelie au mai fost lucruri ce au depăşit măsura şi mila lui Dumnezeu şi s-au sfârşit foarte tragic. Uite în prezent. În Grecia, s-a aprobat căsătoria persoanelor de acelaşi gen şi după puţin timp a picat la ei un incendiu imens. OK, anual la greci sunt incendii, dar n-au fost atât de puternice. Nu e de joacă! Tot ce nu e de la Dumnezeu moare! Nu poţi să-ţi faci poftele la infinit”, a explicat Mihai Neșu pentru Libertatea.

Comentarii Facebook