Mesajul președintelui pentru România. Vezi ce le transmite Băsescu românilor


Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis, marţi, românilor un mesaj de Anul Nou, mulţumindu-le că au ştiu să rămânăo comunitate, chiar şi în momentele grele, dovedind că identitatea noastră se ridică deasupra disputelor de moment.

Întâmpinăm un An Nou, un prilej de bucurie şi, totodată, de reflecţie la perioada pe care am traversat-o împreună. A fost un an marcat de provocări politice, de tensiuni sociale, de dificultăţi economice. Vreau să vă mulţumesc, în primul rând, pentru felul în care aţi ştiut să rămâneţi, chiar şi în momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedeşte că identitatea noastră se ridică deasupra disputelor de moment”, se arată în mesajul şefului statului, dat publicităţii de Aadministraţia prezidenţială.

Băsescu spune că, “pe această identitate puternică a românilor, vom putea clădi, în continuare, un proiect de ţară în care modernizarea şi dezvoltarea economică să fie priorităţi care să fundamenteze acţiunile noastre politice”.

Șeful statului le transmite tuturor românilor “urările sale sincere de sănătate, fericire şi împliniri”.

De asemenea, doresc să îi felicit pe cetăţenii Republicii Moldova pentru pasul important pe care l-au făcut pe calea integrării europene. Atât România cât şi Republica Moldova aparţin spaţiului european prin limba, cultura şi istoria care ne unesc, dar şi prin valorile şi aspiraţiile pe care le împărtăşim”, se arată în mesajul preşedintelui României.

Traian Băsescu aținut să le facă urări și românilor care trăiesc şi muncesc în alte șări, dar şi militarilor aflaţi la datorie.

Sper că vom întâmpina Noul An motivaţi de obiectivele pe care ni le propunem şi de consolidarea statutului ţării noastre în interiorul Uniunii Europene şi al Alianţei Nord-Atlantice. La mulţi ani, români!”, se mai arată în mesajul preşedintelui Traian Băsescu.

Comentarii Facebook