Mesaj DUREROS al tatălui copilului de 4 ani ucis de câini: Cine iubeşte maidanezii ...

 

Tată băiețelului ucis de câini în București are un mesaj pentru cei care iubesc și hrănesc câinii vagabonzi.

 

Cine-i iubeşte pe maidanezi, să vină să vadă cum arată copilul meu! Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat!”, a spus bărbatul. El se pregătește acum să-și îngroape copilul, în loc să-l pregătească pentru grădiniţă.

 

Pentru cei care cred că au conştiinţa împăcată - eu ca părinte nu o să am niciodată conştiinţa împăcată - îi rog să vină să vadă şi după aceea să spună că au conştiinţa împăcată. Să vadă cum a ajuns un copil extraordinar din cauza unor maidanezi. A fost un lanţ de întâmplări: că nu era poartă pusă la parc, că nu era pază, că nu era îngrădit, că bunica nu putea să meargă după ei. Multă lume nu-şi permite bone. Alţii care îşi permit nu-l duc în locuri cum a fost acela. Ultimele clipe ale unui îngeraş au fost groaznice. Să-şi închipuie cei care au conştiinţa împăcată cum a putut să moară un copil sfâşiat de câini - mâncat, nu sfâşiat, nu muşcat. Şi dacă nu pot să-şi închipuie, să vină să vadă”, a spus bărbatul.

 

Tatăl lui Ionuţ a mai spus că numai preşedintele Traian Băsescu a trimis o coloană de flori la căpătâiul micuţului. El i-a cerut şefului statului să facă demersuri pentru ca problema maidanezilor să fie rezolvată.

Comentarii Facebook