MASACRU în Franța, chiar de ziua națională! Zeci de persoane au fost ucise, printre care și copii


Cel puțin 80 de morți, printre care și copii, au rezultat în urma unui masacru ce a avut loc aseară la Nisa, Franța.

Un bărbat aflat la volanul unui camion a intrat cu acesta pe o distanță de doi kilometri în mulțimea de oameni care urmăreau în stradă focurile de artificii. Acesta a ieșit, apoi, din mașină și a tras în mulțime, potrivit realitatea.net.

Ministrul francez de Interne a confirmat, mai târziu, că atacatorul a fost ucis de către polițiști. Potrivit presei, ar fi vorba despre o persoană cu cetățenie tunisiană și franceză, în vârstă de 31 de ani, posibil locuitor al Nisei. Autoritățile vor acum să afle dacă avea sau nu complici.

Conform președintele regiunii Provence-Alpes-Côte d'Azur, camionul era plin cu arme și grenade.

Jurnalistul iranian Maryam Violet, prezent la Nisa în momentul atacului, a declarat pentru The Guardian că toată lumea din jurul era șocată.

Am văzut cum oamenii au început, brusc, să fugă și să țipe. Strigau că este un atac terorist. Părea clar că șoferul a făcut asta intenționat. (...) Am mers pe jos un kilometru și jumătate și am văzut trupuri neînsuflețite pe stradă. Cred că erau în jur de 30, plus mulți alți oameni răniți”, a sous Mayram.

Momentan, nicio grupare teroristă nu a revendicat atacul însă SITE Intelligence Group anunță că ISIS ”sărbătorește evenimentul”.

 

 

 



Comentarii Facebook