Mădălina Pamfile reclamată la Poliţie pentru hărţuire.Vezi cine a depus plângere împotriva ei


Mădălina Pamfile nu se lasă nici un ruptul capului de fostul iubit. A ajuns să-i bată cu picioarele în uşă noaptea.

Gabi Matei, fotbalistul de la Steaua, a avut o relaţie cu Mădălina Pamfile, dar după despărţirea de aceasta. are parte de un coşmar. Motivul: fata îl hărţuieşte aproape zilnic. Astfel că, Matei a ajuns să ceară ajutorul Poliţiei pentru a avea parte de linişte.

"Mădălina nu-l lasă în pace pe Matei, vine la el în faţa apartamentului noaptea târziu, moartă de beată, şi loveşte cu picioarele în uşă până ies vecinii. Toţi din bloc ştiu de aceste lucruri, Gabi a ajuns la capătul puterii. El a rugat-o de mii de ori să-l lase în pace, să nu-l mai deranjeze, însă ea nici nu vrea să audă. Gabi îşi schimbă foarte des şi numerele de telefon, dar degeaba. Pamfile îl sună în fiecare noapte cu număr ascuns şi scoate nişte sunete ciudate la telefon, parcă ar fi o pisică. Mădălina nu-l hărţuieşte doar pe Matei, ci şi pe mama acestuia, care locuieşte la sat, lângă Curtea de Argeş. De curând, Pamfile a fost în satul  natal al lui Matei şi i-a lăsat o păpuşă ciudată în gard, a văzut-o mama lui Gabi şi s-a speriat femeia. Toţi cred că păpuşa aia avea farmece ceva.  De multe ori, Pamfile vine noaptea la mama lui Gabi acasă, în satul Oieşti şi se fotografiază în faţa gardului, iar apoi îşi postează pozele pe Facebook, cu diferite mesaje ciudate. Zilele trecute, Matei a luat decizia să meargă să dicute cu cineva de la Poliţie, ca să vadă cum poate scăpa de Pamfile", a mărturisit un bun prieten al lui Gabi Matei pentru WOWbiz.ro.

Stelistul vrea să discute despre această problemă şi cu şefii Stelei, în special cu MM Stoica. Matei a fost surprins acum câteva zile în timp ce ieşea dintr-o secţie de Poliţie, unde  probabil că a fost s-o reclame pe Mădălina Pamfile.


Comentarii Facebook