Miercuri 24 Aprilie

Jucariile lasate de oameni in memoria bebelusilor morti in incendiul de la Maternitatea Giulesti au fost furate!


O parte dintre jucariile lasate de bucuresteni in fata maternitatii Giulesti, in memoria bebelusilor morti in incendiul de saptamana trecuta, au fost furate.

Multe dintre jucarii erau noi si aveau etichetele, asa ca multora "le-au facut cu ochiul". Martorii citati de adevarul.net povestesc ca au fost vazuti oameni bine imbracati care si-au ales din mormanul de jucarii, din fata si de pe scarile maternitatii.

"Am vazut oameni, imbracati la costum, care au plecat cu bratele pline de ursuleti de plus. Au ales papusile cele mai frumoase si alea cu eticheta. Nu pot sa cred ca cineva poate face asa ceva", a povestit un martor, citat de adevarul.net.

"Erau jucarii pe scarile maternitatii pana la ultima treapta de sus, insa au disparut multe pe timpul noptii. L-am vazut pe unul, imbracat la costum, care s-a facut ca depune un tub de pasta de dinti in memoria copiilor arsi si cu mana cealalta lua jucarii. A lasat tubul jos, dar a plecat cu un brat plin de ursuleti de plus, toti nou nouti cu eticheta pe ei", a declarat Elvis, un tanar care lucreaza la o parcare din zona.

"Eu stau in zona si am trecut in fiecare zi pe aici. La un moment dat erau multe jucarii, dar acum a mai disparut din ele. Nu inteleg cum poate cineva sa le fure! Chiar daca nu se juca nimeni cu ele, au fost puse tocmai pentru a aminti ca acesti copii au murit fara sa aiba vreo vina. Nici macar nu fusesera botezati", a mai povestit o femeie, care locuieste in apropiere.

Comentarii Facebook