Luni 5 Decembrie

Pompierii care au salvat 60 de femei insarcinate si 42 de nou-nascuti din incendiul de la maternitatea Giulesti, avansati in grad


Sapte pompieri care au salvat din incendiul de la maternitatea Giulesti zeci de bebelusi si femei insarcinate au fost avansati in grad, din ordinul ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.

"Pentru profesionalismul si determinarea de care au dat dovada in exercitarea misiunii, au fost avansati la gradul de capitan, locotenentul Florin Tiberiu Chirea, la gradul de plutonier adjutant sef, plutonierul adjutant Cristian Manole Vilcu, la gradul de plutonier adjutant, plutonierul major Petrisor stefan, la gradul de plutonier major, plutonierii Lucian Stamate, Marius-Ionut Simionescu, Cristian Constantin Nicolae si Marian-Aurel Dumitru", se arata intr-un comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor.

Cei sapte pompieri avansati in grad fac parte din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti - Sectia Grozavesti. Ei au intervenit in 16 august la stingerea incendiului de la Sectia de Neonatologie de la Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Prof. dr. Panait Sarbu".

Echipajele de pompieri au salvat 60 de femei insarcinate si 42 de nou-nascuti, pe care i-au transportat, la alte spitale din Bucuresti.

Comentarii Facebook