Ioan Becali, scandal la Tribunalul Bucuresti. A tipat la judecatoare ca la usa cortului VEZI VIDEO


Fostul impresar Ioan Becali a tipat la judecatoarea Geanina Teodorovici in timpul audierilor de luni de la Tribunalul Bucuresti, in dosarul privin transferurile din fotbal.

Becali a spus ca declaratia martorului Justin stefan, fost jurist al FRF, nu a fost consemnata corect.

"Chemati organele sa-mi puna catusele, sa ma lege, dar sa stiti ca o sa dati socoteala pentru ce ati facut azi! Exista o rabdare pentru toata lumea, dar dumneavoastra nu consemnati declaratia martorului. O sa vedeti dumneavoastra la televiziuni ce o sa fie saptamana asta", a tipat Ioan Becali, scrie realitatea.net.

"Gata, sunt aici! Ce mai vreti? Ce dracu' am ajuns in tara asta? Chiar asa am ajuns in tara asta? Nu se poate, domnilor avocati. Reprezentati legea. Ce faceti, dormiti? Gheorghe Copos, ai fost senator, prim-ministru, de ce nu spui ce se intampla? Gata, doamna judecatoare, dati-mi cat vreti dumneavoastra! E ca pe timpul lui Ceausescu aici. Ce vad aici nu am vazut in viata mea. Treziti-va! Romania, gata, ma sacrific eu pentru toti! De asta am plecat eu pe Dunare, sa fiu judecat corect in tara mea. Toata lumea spunea sa nu zicem nimic ca a intarziat doamna judecatoare doua ore si jumatate. Ca daca ne da 15 ani de inchisoare. Dar dati-mi 20, doamna! Ma sacrific eu pentru toti", a mai spus Ioan Becali.


Comentarii Facebook