Invenția inedită care îi protejează pe bicicliști de vremea rea și traficul de noapte VIDEO


Vremea rea și pericolele traficului nocturn sunt cele mai mari probleme ale bicicliștilor, iar designerii de la GeoSpace Studio au vrut să le rezolve, iar din acest motiv ei au conceput un nou vehicul.

Invenţia lor poartă numele de FireFly (licurici) şi este un triciclu dotat cu o cupolă care îi oferă atât vizibilitate utilizatorului, cât şi protecţie.

Deşi FireFly pare că face parte din recuzita folosită în filmul TRON, el ar putea fi unul dintre cele mai sigure vehicule de acest gen, tocmai datorită faptului că îi permite utilizatorului să fie observat atât de pietenoni, cât şi de automobilişti.

Cupola se poate deplasa astfel încât să îi permită utilizatorului să se aşeze şă să fie protejat de ploaie sau ninsoare. Partea inferioară a acestei „prelate” este dotată cu LED-uri colorate (probabil că de aici se trage şi numele invenţiei), în timp ce cupola transparentă îi permite individului din interior să aibă o vizibilitate bună. De asemenea, FireFly este dotat şi cu două faruri pentru mersul pe timp de noapte.







Mai multe informații și imagini pe Descoperă.ro

Comentarii Facebook