Incendiul de la Bamboo susțin că ”Focul a fost pus intenționat”

 

Patronii clubului Bamboo susțin că cineva a dat foc intenționat localului, lucru afirmat și de designerul Cătălin Botezatu.

 

Cătălin Botezatu a fost acţionar la clubul Bamboo, dar a rămas cu sufletul alături de proiect și a participat la o conferinţă de presă organizată miercuri, alături de patronul firmei ce administrează localul, Joshua Castellano.

 

Exista o ipoteza ca a fost pus deoarece nu avea cum sa ia foc, vorbim de o incapare unde nu era sursa de lumina, era aprins doar semnalul exit. De accea va putem spune ca nu avea acces nimeni acolo, dar acea incapere era deschisa pentru ca si ea avea o iesire de evacuare. Nu intra nimeni, era lumina stinsa si totusi de acolo au luat foc niste draperii”, a explicat Cătălin Botezatu.

 

Botezatu şi Castellano au spus că toată structura clubului Bamboo a fost refăcută recent, dar și că după reamenajarea din vara trecută se aşteptau toate avizele de funcţionare. Bamboo avea, la momentul producerii incendiului, o autorizaţie provizorie, valabilă pana pe 30 iunie 2017.

 

În urma incendiului izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, clubul a ars în totalitate. 44 de persoane au ajuns la spitalele din București.

 

Joshua Castellano a spus că după terminarea anchetelor va începe reconstrucţia clubului. ”Structura de rezistenta e in picioare, s-a prabusit doar tavanul pe mijloc. Cand termina anchetatorul, a doua zi incepem (reconstrucţia, n.r.)”, a declarat Joshua Castellano.

Comentarii Facebook