Imaginea care i-a revoltat pe fanii celui mai asteptat film al anului "Prometheus" VIDEO

 

Producatorii filmului "Prometheus", numit de multi cel mai asteptat film al anului, au lansate o serie de imagini noi, una dintre ele revoltandu-i total pe fani, scrie procinema.ro

O imagine animata din Prometheus a ajuns pe net, iar fanii au ramas masca atunci cand au vazut-o. Fara sa contina sange sau sa fie violenta, poza a reusit sa socheze internetul. Cei de la Movieline au numit-o  cea mai dezgustatoare imagine animata.

Ochiul lui Michael Fassbender, care joaca rolul androidului David in filmul regizat de Ridley Scott, i-a scandalizat pe fani. Considerata mult prea realist realizata si dezgustatoare, imaginea animata n-a fost pe gustul fanilor, care spun ca cei care promoveaza filmul puteau renunta la ea.

Titlul filmului a fost explicat chiar de regizor: "Prometheus este o poveste despre creatie, despre zei si omul care i-a infruntat" a povestit Ridley Scott. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy.

Prometheus se va lansa si in Romania, pe 8 iunie 2012.

 

Comentarii Facebook