Bianca Dragusanu poarta peruci de 6.000 de euro

 

Fosta asistenta TV a lui Capatos, Bianca Dragusanu, a fost mereu admirata pentru parul ei, care arata intotdeauna perfect.

Cararea pierduta si parul de lungimi diferite de la o zi la alta, cand cu breton, cand fara, o dau de gol pe frumoasa roscata, dupa cum sustin si apropiati ai acesteia, citati de Cancan.

De-a lungul timpului, Bianca Dragusanu a fost blonda, satena si roscata, folosind destul de mult extensiile de par, astfel ca acum intampina anumite probleme cu podoaba capilara. La un moment dat, clienta fidela a acestui mod de a-si lungi parul, a ajuns chiar imaginea unei firme ce comercializa extensii din par natural. Cu toate acestea, de ceva vreme, Bianca a renuntat la mese in favoarea unor peruci extrem de bine lucrate, care imita perfect parul natural.

Pentru o astfel de peruca, spun surse din anturajul ei, Bianca scoate din buzunar mai bine de 6.000 de euro, iar achizitionarea lor se face numai din afara tarii.

Fosta asistenta TV incearca sa tina in secret acest lucru, insa este data de gol de modul in care isi coafeaza perucile si mai ales de faptul ca nu toate au aceeasi lungime.

Comentarii Facebook