Sambata 23 Septembrie

Ilie Năstase vorbește despre relația sa cu Donald Trump. Cum îl strigă miliardarulFostul tenismen Ilie Năstase a vorbit despre relația sa cu noul președinte ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Cei doi se cunosc de zeci de ani, de când românul juca tenis în SUA,

Mai exact, "la New York, cât timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, îi place foarte mult tenisul. Nu lipsea într-o perioadă deloc. Apoi m-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. Îmi arăta cât de bine joacă tenis. Şi juca bine, ştie jocul, are un backhand curat", a afirmat Năstase, într-un interviu pentru ProSport.

Fostul sportiv spune că va continua să i se adreseze lui Donald Trump cu prenumele. "Doar nu o să-i zic domnule preşedinte!? Şi el îmi zicea Nasty, Nasty, Nasty... Donald, Donald!", a conchis Năstase.

Acesta crede că alegerea lui trump în funcția de președinte va fi atât în beneficiul americanilor, cât și în al românilor. Mai mult, el îl vrea schimbat pe ambasadorul SUA în România.

"A câştigat acela mai şmecher, mai bogat, acela cu un discurs mai colorat. Mie mi-a plăcut toată campania lui, una pentru capitalişti. Şi a avut rezultat, cred că o să facă lucruri bune pentru americani. Bine, după ce am sesizat în ultima vreme, mă aşteptam să câştige, dar scorul a fost destul de strâns. E bine şi pentru noi.

Îl va schimba, sper eu, cât mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucureşti (n.r.- Hans Klemm). Aceasta ar fi cea mai bună mişcare, una care ne interesează pe noi. Îl tot aud că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog, e om şi el, dar sper să-l schimbe cât mai repede. El spune că suntem corupţi, vede paiul din ochii noştri, dar nu vede bârna din ochii lui. Să se uite mai bine la Microsoft", a adăugat Năstase, potrivit ProSport.

Comentarii Facebook