Horia Moculescu a fost internat în spital. Compozitorul ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale



Compozitorul Horia Moculescu a fost internat în Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în urma unor dureri abdominale puternice, medicii stabilind că este vorba despre colică biliară şi urmând să decidă dacă va fi operat, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei.

Potrivit membrilor familiei, celbrul compozitor a fost internat duminică dimineaţa în Spitalul Floreasca, fiind supus unor investigaţii medicale pentru a se stabili cauza durerilor abdominale.

Medicii i-au pus diagnosticul de colică biliară lui Moculescu șu urmează să decidă dacp este necesară intervenția chirurgicală.

Horia Moculescu, născut pe 18 martie 1937, la Râmnicu-Vâlcea, este pianist, interpret vocal, compozitor, mediator şi creator de programe TV. El a învaţat autodidact acordeonul la vârsta de şase ani, urmând apoi cursurile medii la Turda, la Liceul de Băieţi (astăzi Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Turda). Aici, Moculescu s-a remarcat prin virtuozitatea cu care interpreta piese de muzică uşoară la pian şi la acordeon.

 

A fost căsătorit de patru ori și a avut 2 copii: Ion Horia, cu penultima soție Ana-Maria (Ionuț, n. 1977 la București - d. 2008 la Berlin, la vârsta de 31 de ani) și Nidia, cu ultima soție Mariana (n. 1990 la București).

Comentarii Facebook