Duminica 20 Septembrie

Haos la Mall, după ce un magazin a anunțat că vinde iPhone-uri cu 50 de dolari FOTOCozi de mii de oameni au ocupat un întreg mall și o parte din parcare, după ce un magazin a anunțat reduceri masive pe Facebook.

Magazinul Swicth, din Malaysia, a decis sa vanda gadgeturi Apple la preturi promotionale. Toate produsele incluse in promotie fusesera folosite pentru teste si demonstratii, iar acum urmau sa fie vandute foarte ieftin, in cadrul unui flash sale.

Astfel, un iPhone 5s costa numai 50 de dolari, un iPad mai putin de 100 de dolari, iar un MacBook Air numai 150 dolari. Desigur, produsele scoase la vanzare erau foarte putine - doar 200 de bucati in total, potrivit yoda.ro.

Anuntul despre promotie a devenit insa viral pe internet si in fata magazinului au ajuns nu mai putin de 11.000 de fani, care doreau sa cumpere produsele ieftine.

Cozile au fost uriase, ocupand intregul mall, inclusiv o parte din parcare. Astfel, conducerea magazinului a decis sa anuleze vanzarea promotionala, cerandu-si scuze printr-o postare pe Facebook.

Comentarii Facebook