Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume, este urmat in "cariere" de fratele lui Claudiu, un alt mic Arnold - FOTO


Giuliano Stroe, copilul culturist, este urmat de fratele sau de patru ani, Claudiu, care practica si el acest sport. Cazul lor, care se antreneaza de la doi ani, a aparut in presa din Anglia si a starnit rumori.

Tatal celor doi ii antreneaza cate doua ore pe zi si vrea sa scoata din ei sportivi de performanta. Iulian Stroe, are 35 de ani, le-a permis jurnalistilor de la la Daily Mail sa ii viziteze in Romania si i-a socat putin pe englezi cand a spus ca pentru bani, in trei saptamani, i-ar fi antrenat mai intens pe baieti ca sa para mai "pompati".

Tatal celor doi s-a laudat cu Giuliano, care a doborat doua recorduri mondiale la flotari la 90 de grade si al doilea pentru ca a stat ca un steag si si-a sustinut toata greutatea corpului, in maini, paralel cu solul mai mult de 39 de secunde. 

Iulian a mai povestit ca acum il antreneaza pe Claudiu pentru a-l urma pe fratele sau mai mare cu doi ani si este mandru ca poate face aceleasi exercitii ca si Giuliano.

"Cladiu face cam ce face si fratele lui, dar nu rezista la fel de mult. Mai are de recuperat. Ii va fi greu pentru ca Giuliano s-a antrenat doi ani in plus", a declarat Iulian Stroe.

Claudiu, care implineste in cateva zile 4 ani, a inceput antrenamentele in sala la varsta de doi ani si jumatate.

Cei doi parinti, Iulian si Ileana, au marturisit ca ar vrea ca baietii lor sa devina cei mai puternici din lume. Cei doi mici culturisti locuiesc cu parintii lor la o ferma izolata si sunt hraniti dupa o dieta stricta cu proteine si vitamine diluate in apa, mai scriu cei de la Daily Mail.

"Nu multi copii au abilitatile lor. Sunt entuziasti si le place sa se antreneze. In ultimele 18 luni, Giuliano a devenit mult mai puternic la nivel psihic", a mai spus Iulian Stroe.

El respinge anunturile facute de medici ca exercitiile fizice intense facute de copii la varste fragede nu au randament pana la varsta pubertatii si pot fi periculoase.

"Cineva mi-a spus ca baietii nu vor creste normal, dar nu este nicio proba. Chiar si o floare va continua sa creasca daca pui ceva peste ea. Este dezvoltarea naturala", a conchis Iulian, tatal copiilor culturisti.

Comentarii Facebook