Cel mai puternic copil din lume, Giuliano Stroe, a doborat un record mondial in direct la televizor - VIDEO

 

Giuliano Stroe, in varsta de 5 ani, considerat cel mai puternic copil din lume, a doborat un record mondial in direct la Happy Hour. Micul culturist a facut 20 de flotari in maini pe verticala, fara a se sprijini cu picoarele.

Recordul de pana acum era de 12 astfel de flotari. Giuliano Stroe locuieste in Italia impreuna cu familia sa si a facut pana acum furori in toata lumea cu forta sa fizica. Micutul face body building indrumat de tatal sau de la varsta de 2 ani.

El a intrat pentru prima data in Cartea Recordurilor anul trecut, cand a mers in maini 10 metri, avand intre picioare o greutate.

"El a mers cu mine la sala de sport chiar imediat dupa ce s-a nascut. L-am luat mereu cu mine cand eu mergeam la antrenamente", povesteste tatal sau. Acesta a adaugat ca Giuliano este supravegheat pe durata antrenamentelor, pentru a evita accidentarile.

"Si eu m-am antrenat din greu toata viata. El este totusi doar un copil si atunci cand oboseste, mergem sa ne jucam", mai spune tatal sau.

La emisiunea Happy Hour cu Maruta, Giuliano a facut 20 de flotari in maini si a socat audienta cu forta si corectitudinea cu care a executat flotarile.

Comentarii Facebook