Miercuri 24 Aprilie

Găinuşă, acuzat de turiști că i-a ”îmbolnăvit de hepatită”

 

Mai mulți turişti cazați la pensiunea realizatorului TV Mihai Găinuşă susţin că s-au îmbolnăvit de Hepatita A.

 

Ne-am îmbolnăvit cu toţii în acelaşi timp, iar singurul loc unde am mâncat împreună a fost ”Găinuşa de munte”. În prima seară de cazare am mâncat nişte salate. Nefiind un aliment tratat termic ne-am gândit ca de acolo ni se trage”, a mărturisit unul dintre turiştii, conform gândul.info.

 

Acuzațiile sunt lansate de 5 familii, care au închiriat întreaga pensiune pe perioada 8-11 august. ”Încă din prima zi am observat că personalul cabanei prezenta probleme. Cine era la recepţie se ocupa şi de mâncare şi de curăţenie. Comenzile veneau foarte greu. Pentru o friptută aşteptam şi o oră şi jumătate. Ajunsesem să le spunem de dimineaţă ce să prepare pentru prânz ca să nu mai aşteptăm”, a povestit Dumitru Popescu.

 

Mai mulți oameni din grup s-au îmbolnăvit cu Hepatita A și au depus o sesizare în acest sens celor de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova.

 

Din răspunsul lor oficial reiese că e vina noastră că ne-am îmbolnăvit. Nu mi s-a specificat dacă s-au prelevat probe biologice de la faţa locului”, a mai spus bărbatul, după ce a primit răspunsul DSP Prahova.

 

Mihai Găinuşă a spus că nu crede că grupul care s-a cazat la pensiunea lui în luna august s-a îmbolnăvit din cauza condiţiilor: ”În august, vila a fost plină. Şi eu împreună cu toată familia am stat aici în vară. Nu a existat nicio plângere similară. Ar fi trebuit să mai existe şi alte cazuri de îmbolnăvire. Îmi pare rau pentru aceşti oameni, pentru că s-au îmbolnăvit, dar nu cred că s-a întâmplat aici, la ”Găinuşa de munte”. Totodată, îmi rezerv şi dreptul de a-i acţiona în judecată dacă nu vor dovedi acest lucru. Anul acesta am avut mai multe controale şi de fiecare dată totul a fost în regulă, am ieşit bine. Sper să nu fie rea voinţă”.

Comentarii Facebook