Fiul unui miliardar ardelean își parchează Ferrari-ul în parc. Beizadeaua a plătit pe loc amenda infimă - FOTO

 

Beizadeaua Ardealului, Victoras Micula, fiul unuia dintre cei doi frati miliardari Micula, își parchează Ferrari -ul în parc. 

 

Poliția Locală a găsit Ferrari -ul lui Victoras parcat pe o alee a Parcului Libertatii, pentru ca tânărul să fie cât mai aproape de cafeneaua preferată, amplasată chiar în mijlocul parcului.

 

Victoraș a observat scena și s-a dus la polițiști, oprindu-i să îi ridice mașina de lux. Beizadeaua a plătit pe loc amenda de 300 de lei, infimă pentru averea pe care o are tatăl său.

 

Foto: Bihorel.ro

 

În țările civilizare, precum Elveția, amenzile pentru încălcarea regulilor în trafic sau la parcare sunt diferențiate, în funcție de avere. 

 

Șoferul unui SLS AMG a fost prins pe autostrada dintre Berna si Lausanne cu 290 km/h și a primit o amendă de 790.000 de euro. Din 2002, in Elvetia amenzile se dau in functie de averea contravenientului, pe principiul cu cat esti mai bogat, cu atat platesti mai mult, scrie presa națională.

 

Tot în Elveția, un șofer de 53 de ani prins rulând cu un Ferrari Testarossa cu 137km/h intr-o zona in care limita legala era de 80 de km/h a plătit o amendă de 230.000 de euro, pentru ca averea lui in acel moment depasea 20 de milioane de euro.

Comentarii Facebook