Miercuri 24 Aprilie

Fiica lui Demis Roussos vorbește despre moartea acestuia: Ceremonia de înmormântare va fi deschisă tuturor


Celebrul cântăreț Demis Roussos a decedat duminică dimneața, iar fiica sa, Emily Rousos, a vorbit despre tragedie în cadrul unui interviu pentru publicația Le Figaro.

"Intreaga noastra familie este socata. Desi am aflat de boala care l-a rapus cu doar cateva luni in urma, s-ar putea spune ca ne pregateam pentru acest moment, dar niciodata nu esti indeajuns pregatit pentru un astfel de eveniment nefericit”, a spus fiica artistului pentru Le Figaro, potrivit Jurnalul Național.

Cântărețul suferea de cancer de stomac, pancreas și ficat, iar familia i-a fost alături până în ultimele clipe

Tatal meu a decedat duminica dimineata in urma unui cancer de stomac, pancreas si ficat. I-am fost alaturi pana in ultimele clipe, cu fratele meu si mama mea vitrega. Mi s-a parut normal sa il prevenim pe Nikos Aliagas, un prieten apropiat familiei noastre, care il iubea enorm pe tatal meu si l-am autorizat sa transmita aceasta veste trista Frantei, o tara draga tatalui meu”, a mai spus Emily Roussos.

Demis Roussos va fi dus vineri pe ultimul drum, iar ceremonia va fi deschisă tuturor fanilor acestuia.

Ne pregatim pentru funeraliile sale, ce vor avea loc vineri, intr-un mare cimitir din Atena. Tin sa precizez ca ceremonia va fi deschisa tuturor, presei, fanilor, oamenilor. Vor fi prezenti artisti si prieteni ai tatalui meu, pe care ii respecta si de care era respectat la randul sau”, a precizat fiica artistului.

Comentarii Facebook