Facebook se prăbușește? Vezi câți utilizatori pierde în fiecare lună



Rețeaua de socializare a lui Mark Zuckerberg pierde din ce în ce mai mulți utilizatori, mai ales din țările dezvoltate precum SUA și Marea Britanie.

Facebook pierde lunar milioane de utilizatori in Statele Unite, Marea Britanie si alte piete mature, potrivit firmelor de analiza a pietei, in conditiile in care retelele alternative de socializare atrag atentia celor aflati in cautarea unor noi platforme online, relateaza The Guardian, citat de Mediafax.

Potrivit analiștilor, Facebook a urcat în primul trimestru cu 36%, dar studiile arată că expansiunea companiei în Statele Unite, Marea Britanie și alte țări europene mari a atins nivelul maxim.

Conform firmei de analiză SocialBakers, rețeaua de socializare a pierdut la nivel mondial, în luna martie, 6 milioane de vizitatori doar în SUA, reprezentând o scădere de 4% a numărului acestora.

Facebook a pierdut în ultimele 6 luni 9 milioane de vizitatori în SUA și 2 milioane în Regatul Unit, iar această tendință a început să se răspândească și în Canada, Spania, Franta, Germania si Japonia, unde rețeaua de socializare are printre cei mai multi utilizatori.

Comentarii Facebook