Trucuri psihologice care te ajută să obții ceea ce vrei


Mesajele subliminale sunt extrem de simple daca le inveti si stii sa le folosesti. Poti sa le folosesti apoi pentru a-i face pe oameni sa te adore.

Sunt cateva tactici subtile care sa te ajute sa obtii ceea ce vrei in cariera, in viata amoroasa si in societate. Sa vedem care sunt acestea si cum procedam:

La lucru

Ce vrei: Sa te considere toata lumea un om de echipa

Cum sa obtii: Pune pe birou o poza cu cainele tau sau daca nu ai, una cu prietenii astfel incat sa poata fi usor observata de ceilalti.

De ce functioneaza: Atunci cand colegii observa astfel de imagini, nu numai ca te vor considera loiala ci in acelasi timp iti vor deveni si ei mai loiali. Atentie insa, nu-ti impanzi biroul cu poze cu animale si prieteni. Prea multe poze personale ii vor face pe ceilalti sa te considere distrasa de la munca si cu gandul in alta parte.

Ce vrei: Sa pari mult mai puternica in organigrama firmei

Cum sa obtii: Poarta un costum negru la birou si nu zambi niciodata pe atat de mult pe cat simti nevoia de a o face.

De ce functioneaza: Studiile releva faptul ca oamenii care poarta uniforme inchise la culoare, de preferinat negre, sunt perceputi mult mai dominanti de catre restul, in vreme ce pastrarea unei figuri cat mai neutre este asociata cu puterea in cadrul comunitatii dintr-un birou.

Ce vrei: Sa te apropii de sefa tau

Cum sa obtii: Ofera-i o cana de cafea calda, chiar daca nu ii esti asistenta. Si discuta cu ea in timp ce o bea.

De ce functioneaza: Studi recente releva faptul ca doar tinand in mana cafeaua calda, cealalta persoana te va asocia cu aceasta caldura si te va place mai mult. Atentie! Nu-i inmana o cana de cafea rece sau ice, caz in care vei fi perceputa exact invers decat iti doresti.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook