Duminica 28 Aprilie

Etnobotanicele, in afara legii: Patronii magazinelor de vise pot face 20 de ani de puscarie


Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice comercializarea substantelor etnobotanice fara existenta unei autorizatii de la stat.

Cu ajutorul noilor reglementari, toate substantele care au efecte psihoactive vor fi interzise si magazinele de vise nu vor mai putea functiona fara autorizatie din partea Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare.

Daca patronii magazinelor de vise isi continua activitatea si cineva moare in urma consumului, acestia risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Nici cei care si-au mutat magazinele pe internet nu scapa de reglementarile noului proiect de lege: siteurile vor fi inchise daca vor comercializa in continuare substante interzise.

"Dupa adoptarea acestui proiect de lege, comercializarea este interzisa. Eu cred ca va limita si ii va descuraja pe cei care faceau chiar o afacere foarte buna din acest comert", a precizat Rodica Nassar, presedintele Comisiei de Sanatate.

 

Vezi si...

In magazinul Get High, de pe strada Motilor, doua grame de nisip costa 35 de lei! Vezi cum arata pliculetele FOTO

Magazinul de etnobotanice Get High de pe Motilor va fi inchis de Primarie! Un consumator le-a aratat fundul jurnalistilor VIDEO

Comentarii Facebook